De inschrijving voor de Vechtloop 2020 is geopend

Schrijf je in via deze link 

 

  • De Vechtloop is op 28 juni 2020.
  • Na-inschrijven kan online of als je direct je nummer wil hebben vanaf woensdag 24 juni t/m zaterdag 27 juni bij Bijvoet Sport  (Achtergracht 2 te Weesp).
  • Op zondag 28 juni kan je je tot ongeveer een half uur voor de start inschrijven op de startlocatie bij Manege Bleijenberg. Leuk dat je meedoet!
  • Vanaf woensdag 24 juni t/m zaterdag 27 juni kan je je startnummer ophalen bij Bijvoet Sport.

Inschrijfgeld

(alle afstanden – 2,5 / 5 / 10 km) Voorinschrijving
(t/m 21 juni)
Na-inschrijving
(vanaf 22 juni)
16 jaar en ouder € 11,00 € 13,00
15 jaar en jonger € 2,00 € 4,00
Mini-Kids-Run € 2,00 € 4,00 (op 30 juni)

Deze prijzen zijn inclusief herinneringsmedaille. Mocht u geen prijs stellen op de medaille dan kunt u deze weer inleveren als donatie voor het goede doel.

De TTW sponsort de Vechtloop voor haar leden. TTW-leden kunnen zich gratis inschrijven. Meer informatie wordt via de TTW-flits gecommuniceerd.

Ophalen startnummers

Startnummers Mini-Kids-Run kunnen op zondag 30 juni worden opgehaald bij de naastgelegen speeltuin Don Bosco, ’s Gravelandseweg 3 (Sportpark Vechtoever).

Startnummers andere voorinschrijvingen individuele deelnemers kunnen worden opgehaald vanaf woensdag 24 juni t/m zaterdag 27 juni bij  Bijvoet Sport (Achtergracht 2 te Weesp).
Op zondag 28 juni kunnen de startnummers uitsluitend opgehaald worden bij de start/finishlocatie bij Manege Bleijenberg (tot ongeveer 11:30 uur).

Na-inschrijving

Deelname is ook mogelijk via na-inschrijving. Dit kan vanaf woensdag 24 juni t/m zaterdag 27 juni bij Bijvoet Sport  (Achtergracht 2 te Weesp), of op zondag 30 juni tot ongeveer 11.30 uur op de startlocatie bij Manege Bleijenberg.

De organisatie verzoekt de deelnemers zo veel mogelijk vooraf te regelen, om zo de drukte op de dag zelf te verminderen. Dit levert u zelf ook voordeel op!
Vul alvast dit inschrijfformulier in, dan verloopt het inschrijven nog soepeler!

Na-inschrijving voor de Mini-Kids-Run is alleen mogelijk op zondag 30 juni tijdens de Vechtloop, tot ongeveer 10.15 uur bij de naastgelegen speeltuin Don Bosco, ’s Gravelandseweg 3 (Sportpark Vechtoever).

Reglement

Deelnemers aan de Vechtloop worden geacht bekend te zijn met het reglement. Deelname geschiedt op eigen risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Betaling via Ideal

Ook dit jaar wordt er bij de voorinschrijving gebruik gemaakt van Ideal. Daarbij betaalt u tijdens het inschrijven via Internet het inschrijfgeld.

Ingeschreven?

De voorinschrijvingen (en voorlopige startnummers) zijn te vinden via (of komen te staan op) de pagina voorlopige deelnemers en startnummers.

Scholierenloop

Sinds 2017 is er geen afzonderlijk klassement voor scholieren. Wel is deelname voor de jeugd extra voordelig. Slechts 2,- euro! Wil je  meedoen aan de 2,5 km, gebruik dan de het inschrijfformulier:

Naar het inschrijfformulier >

Mini-Kids-Run

Met ingang van dit jaar gaat de voorinschrijving voor de Mini-Kids-Run op dezelfde manier als de voorinschrijving van de hardloopafstanden. Wil je je inschrijven voor de Mini-Kids-Run, gebruik dan het inschrijfformulier >

Nieuwsbrief

Deelnemers van wie bij ons het e-mail adres bekend is zullen wij ook per e-mail op de hoogte houden. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief!