Stichting Vechtloop Weesp organiseert een sportief evenement dat sportief bewegen toegankelijk maakt voor alle Weespers en een sportieve uitstraling geeft aan de naburige gemeenten  en lopers uit de wijde omgeving.

De toegankelijkheid hebben we vertaald in een laag inschrijfgeld voor kinderen omdat we het belangrijk vinden om het belang van bewegen mee te geven. Hardlopen is een basis voor fit leven en zeer vaak een fysieke voorwaarde voor het succesvol deelnemen aan welke sportvereniging dan ook. 

semmyDat sportief bewegen niet altijd vanzelfsprekend is, maakt dat we ons als Stichting Vechtloop Weesp ook in willen zetten voor het goede doel. Een doel dat wel een zetje kan gebruiken. En wat zich bij voorkeur in Weesp of in een van de naburige gemeenten bevindt. En als we dan ook nog kunnen bijdragen aan een kinderwens, zijn alle ingrediĆ«nten compleet.

De  Vechtloop Weesp zet zich dit jaar in voor Stichting Semmy. Omdat iets in beweging brengen ons bindt. En zonder Stichting Semmy geen onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen, een aandoening waaraan elke paar weken een kind in Nederland aan overlijdt.

Daarom worden individuele deelnemers gevraagd een financiƫle bijdrage te leveren aan dit goede doel en van het inschrijfgeld van de teamloop dragen we een vast bedrag af aan het goede doel. Zie www.stichtingsemmy.nl voor meer informatie.

Steun Stichting Semmy en help mee !