De 41ste Vechtloop is op 30 juni 2024

Schrijf je in via dit formulier van inschrijven.nl

——————————

Inschrijfgeld

Prijs geldt voor alle afstanden – 2,5 / 5 / 10 km Voorinschrijving
(t/m 22 juni)
Na-inschrijving
(vanaf 26 juni)
18 jaar en ouder € 14,00 € 17,00
17 jaar en jonger* € 2,00 € 5,00
Mini-Kids-Run* € 2,00 € 5,00
Scholierenloop Gratis € 5,00

 

 

 

* Zit je op de basisschool in Weesp of Driemond? Dan kan je meedoen met de scholierenloop en is je deelname voor de Mini Kids Run en de 2,5 km gratis. Bij na-inschrijving kost dit ook 5 euro. Schrijf je in voor de scholierenloop via dit formulier.

  • De Vechtloop is dit jaar duurder geworden. De prijsverhoging is nodig omdat de gemeente Amsterdam 2.100 euro vraagt voor de vergunning.
  • Inschrijven op de wedstrijddag levert ons veel extra werk. Schrijf je daarom vooraf en online in. Dat scheelt je drie euro.
  • Dit jaar zetten we ons samen in voor stichting Semmy. Dat betekent dat elke volwassen deelnemer automatisch 1 euro bijdraagt. Voor elke jongere steunt van Wijngaarden Financieel advies samen met NH1816 Verzekeringen stichting Semmy voor 1 euro.
  • Deze prijzen zijn inclusief een mooie medaille. Mocht je die niet willen, dan kan je deze bij de finish weer inleveren als donatie voor het goede doel. Voor elke medaille die we terug krijgen doneren we een euro aan stichting Semmy.
  • Wil jij je naam op je startnummer? Schrijf je dan uiterlijk 4 juni in. Leuk dan word je door iedereen aangemoedigd!
  • De TTW sponsort de Vechtloop voor haar leden. TTW-leden kunnen zich gratis inschrijven. Meer informatie wordt via de TTW-flits gecommuniceerd.

Ophalen startnummers

Startnummers Mini-Kids-Run kunnen op zondag 30 juni worden opgehaald bij de naastgelegen speeltuin Don Bosco, ’s Gravelandseweg 3 (Sportpark Vechtoever).

Overige startnummers kunnen worden opgehaald vanaf woensdag 26 juni t/m zaterdag 29 juni bij Fietsenwinkel Het Fietshuys aan de Nieuwstad 20 in Weesp.
Op zondag 30 juni kunnen de startnummers uitsluitend opgehaald worden bij de start/finishlocatie bij Manege Bleijenberg (tot ongeveer 10:45 uur).

Na-inschrijving

Op 26 juni start de na-inschrijving bij Fietsenwinkel Het Fietshuys aan de Nieuwstad 20 in Weesp. Daar krijg je meteen een startnummer.

De organisatie verzoekt de deelnemers zo veel mogelijk vooraf te regelen, om zo de drukte op de dag zelf te verminderen. Dit levert je zelf ook voordeel op!

Reglement

Deelnemers aan de Vechtloop worden geacht bekend te zijn met het reglement. Deelname geschiedt op eigen risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Betaling via Ideal

Ook dit jaar wordt er bij de voorinschrijving gebruik gemaakt van iDEAL, via het betalingsplatform van inschrijven.nl. Ook de na-inschrijving kan zonder cash. We hopen alle betalingen zoveel mogelijk online te doen, dat is makkelijker en veiliger.

Ingeschreven?

In verband met de privacy is er geen deelnemerslijst meer. Twijfel je of je bent ingeschreven? Je hebt een inschrijfbewijs ontvangen van ons inschrijfsysteem inschrijven.nl. Via die site kan je met je postcode controleren of je staat ingeschreven. Lukt dit niet? Stuur dan een mailtje naar info@vechtloop.nl

Mini-Kids-Run

Met ingang van dit jaar gaat de voorinschrijving voor de Mini-Kids-Run op dezelfde manier als de voorinschrijving van de hardloopafstanden. Ben je scholier in Weesp gebruik dan dit formulier

Nieuwsbrief

Deelnemers van wie bij ons het e-mail adres bekend is zullen wij ook per e-mail op de hoogte houden. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief!