De volgende Vechtloop is op 26 juni 2022

De voor-inschrijving is gesloten. Je kunt je vanaf woensdag inschrijven bij Bijvoet Sport (Achtergracht 2 in Weesp) of zondag tot een uur voor de start bij Manege Bleijenberg.

Dit jaar zetten we ons samen in voor stichting Semmy. Dat betekent dat elke volwassen deelnemer 1 euro bijdraagt. Voor elke jongere steunt van Wijngaarden Financieel advies samen met NH1816 Verzekeringen stichting Semmy voor 1 euro en…. elke extra donatie wordt verdubbeld! Dus vergeet niet een extra donatie te doen bij je aanmelding.

  • Was je al ingeschreven in 2020? Dan is je inschrijving nog steeds geldig! Je hebt een een mail ontvangen om je deelname en afstand te bevestigen of te wijzigen. Heb je deze niet gekregen, of heb je hier vragen over? Laat het weten via info@vechtloop.nl.
  • Voor-inschrijven kan tot en met 19 juni. Vanaf 22 juni kan je je nog inschrijven bij Bijvoet tot en met zaterdag 25 juni.
  • Na-inschrijven op de wedstrijddag levert ons veel extra werk op en willen we daarom ontmoedigen. De na-inschrijving is daarom drie euro duurder dan voor-inschrijven. Dus koop je ticket op tijd.
  • Vanaf woensdag 22 juni t/m zaterdag 25 juni kan je je startnummer ophalen bij Bijvoet Sport

Inschrijfgeld

(alle afstanden – 2,5 / 5 / 10 km) Voorinschrijving
(t/m 19juni)
Na-inschrijving
(vanaf 22 juni)
16 jaar en ouder € 11,00 € 14,00
15 jaar en jonger € 2,00 € 5,00
Mini-Kids-Run € 2,00 € 5,00

Deze prijzen zijn inclusief herinneringsmedaille. Mocht u geen prijs stellen op de medaille dan kunt u deze weer inleveren als donatie voor het goede doel.

De TTW sponsort de Vechtloop voor haar leden. TTW-leden kunnen zich gratis inschrijven. Meer informatie wordt via de TTW-flits gecommuniceerd.

Ophalen startnummers

Startnummers Mini-Kids-Run kunnen op zondag 26 juni worden opgehaald bij de naastgelegen speeltuin Don Bosco, ’s Gravelandseweg 3 (Sportpark Vechtoever).

Overige startnummers kunnen worden opgehaald vanaf woensdag 22 juni t/m zaterdag 25 juni bij  Bijvoet Sport (Achtergracht 2 te Weesp).
Op zondag 26 juni kunnen de startnummers uitsluitend opgehaald worden bij de start/finishlocatie bij Manege Bleijenberg (tot ongeveer 11:30 uur).

Na-inschrijving

Op 22 juni start de na-inschrijving. Dit kan bij Bijvoet Sport  (Achtergracht 2 te Weesp). Daar krijg je meteen een startnummer.

De organisatie verzoekt de deelnemers zo veel mogelijk vooraf te regelen, om zo de drukte op de dag zelf te verminderen. Dit levert u zelf ook voordeel op!

Reglement

Deelnemers aan de Vechtloop worden geacht bekend te zijn met het reglement. Deelname geschiedt op eigen risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Betaling via Ideal

Ook dit jaar wordt er bij de voorinschrijving gebruik gemaakt van iDEAL, via betalingsplatform Mollie. Ook de na-inschrijving kan via iDEAL. We hopen alle betalingen zoveel mogelijk online te doen, dat is makkelijker en veiliger.

Ingeschreven?

In verband met de privacy is er geen deelnemerslijst meer. Twijfel je of je bent ingeschreven? Je hebt een inschrijfbewijs ontvangen van ons inschrijfsysteem Atleta.cc. Kan je die mail niet vinden, stuur dan een mailtje naar info@vechtloop.nl

Mini-Kids-Run

Met ingang van dit jaar gaat de voorinschrijving voor de Mini-Kids-Run op dezelfde manier als de voorinschrijving van de hardloopafstanden. Wil je je inschrijven voor de Mini-Kids-Run, dat kan via dit formulier

Nieuwsbrief

Deelnemers van wie bij ons het e-mail adres bekend is zullen wij ook per e-mail op de hoogte houden. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief!