De 40ste Vechtloop is op 25 juni 2023

De online inschrijving is gesloten. Je kunt je van woensdag 21 juni tot en met zaterdag 24 juni nog inschrijven bij Bijvoet Sport en zondag 25 bij Manege Bleijenberg voorafgaand aan de start van de Vechtloop. 

Al ingeschreven? Vanaf woensdag 21 juni t/m zaterdag 24 juni kan je je startnummer ophalen bij Bijvoet Sport

Jubileum shirt

Voor deze speciale editie wordt er een jubileumshirt gemaakt. Je kunt deze voor 7,50 aanschaffen bij je voor-inschrijving en 10 euro bij de na-inschrijving. De opbrengsten gaan naar ons goede doel. Het shirt is te bestellen zolang de voorraad strekt.

Inschrijfgeld en goede doel

  • Inschrijven bij Bijvoet Sport en op de wedstrijddag levert ons veel extra werk op en willen we daarom ontmoedigen. De na-inschrijving is daarom drie euro duurder dan online ‘voor-inschrijven’. Dit geldt ook voor de scholierenloop. 
  • Dit jaar zetten we ons samen in voor stichting Semmy. Dat betekent dat elke volwassen deelnemer 1 euro bijdraagt. Voor elke jongere steunt van Wijngaarden Financieel advies samen met NH1816 Verzekeringen stichting Semmy voor 1 euro.
(alle afstanden – 2,5 / 5 / 10 km) Voorinschrijving
(t/m 17 juni)
Na-inschrijving
(vanaf 21 juni)
16 jaar en ouder € 11,00 € 14,00
15 jaar en jonger* € 2,00 € 5,00
Mini-Kids-Run* € 2,00 € 5,00

* Zit je op de basisschool in Weesp of Driemond? Dan is je deelname gratis voor de Mini Kids Run en de 2,5 km gratis. Bij na-inschrijving kost dit ook 5 euro.

Deze prijzen zijn inclusief herinneringsmedaille. Mocht u geen prijs stellen op de medaille dan kunt u deze weer inleveren als donatie voor het goede doel.

Wil jij je naam op je startnummer? Schrijf je dan uiterlijk 30 mei in. Leuk dan word je door iedereen aangemoedigd!

De TTW sponsort de Vechtloop voor haar leden. TTW-leden kunnen zich gratis inschrijven. Meer informatie wordt via de TTW-flits gecommuniceerd.

Ophalen startnummers

Startnummers Mini-Kids-Run kunnen op zondag 25 juni worden opgehaald bij de naastgelegen speeltuin Don Bosco, ’s Gravelandseweg 3 (Sportpark Vechtoever).

Overige startnummers kunnen worden opgehaald vanaf woensdag 21 juni t/m zaterdag 24 juni bij Bijvoet Sport (Achtergracht 2 te Weesp).
Op zondag 25 juni kunnen de startnummers uitsluitend opgehaald worden bij de start/finishlocatie bij Manege Bleijenberg (tot ongeveer 11:30 uur).

Na-inschrijving

Op 21 juni start de na-inschrijving. Dit kan bij Bijvoet Sport (Achtergracht 2 te Weesp). Daar krijg je meteen een startnummer.

De organisatie verzoekt de deelnemers zo veel mogelijk vooraf te regelen, om zo de drukte op de dag zelf te verminderen. Dit levert u zelf ook voordeel op!

Reglement

Deelnemers aan de Vechtloop worden geacht bekend te zijn met het reglement. Deelname geschiedt op eigen risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Betaling via Ideal

Ook dit jaar wordt er bij de voorinschrijving gebruik gemaakt van iDEAL, via het betalingsplatform van inschrijven.nl. Ook de na-inschrijving kan zonder cash. We hopen alle betalingen zoveel mogelijk online te doen, dat is makkelijker en veiliger.

Ingeschreven?

In verband met de privacy is er geen deelnemerslijst meer. Twijfel je of je bent ingeschreven? Je hebt een inschrijfbewijs ontvangen van ons inschrijfsysteem inschrijven.nl. Via die site kan je met je postcode controleren of je staat ingeschreven. Lukt dit niet? Stuur dan een mailtje naar info@vechtloop.nl

Mini-Kids-Run

Met ingang van dit jaar gaat de voorinschrijving voor de Mini-Kids-Run op dezelfde manier als de voorinschrijving van de hardloopafstanden. Wil je je inschrijven voor de Mini-Kids-Run, dat kan via dit formulier

Nieuwsbrief

Deelnemers van wie bij ons het e-mail adres bekend is zullen wij ook per e-mail op de hoogte houden. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief!