De volgende Vechtloop is op 26 juni 2022

Vechtloop 2021 afgelast

Beste lopers van Weesp en omgeving. We hebben er lang mee gewacht, maar we hebben nu toch de beslissing moeten nemen om de Vechtloop in 2021 niet door te laten gaan.

Met de komst van de zomer en vaccins hadden we de hoop op een kentering van de corona-omstandigheden nog niet opgegeven. Maar helaas. Het gaat nog niet de goede kant op. En we verwachten niet dat we op korte termijn meer zekerheid hebben over de mogelijkheden voor een Vechtloop in juni.

Wij hebben met het bestuur van de Vechtloop en in overleg met de gemeente dan ook moeten besluiten de Vechtloop 2021 wederom uit te stellen.

De personen die al een kaartje hebben gekocht in 2020, kunnen die gewoon gebruiken voor 2022.

De volgende Vechtloop vindt plaats op de laatste zondag van juni in 2022. Dat is dat jaar de 26e. Dus zet het in je agenda: Vechtloop 2022 – Zondag 26 juni 2022, want we zouden het te gek vinden om je dan weer aan de start te zien van de leukste hardloopwedstrijd van Weesp!

Met sportieve groet,
Rita, Leo, Cor, Bert, Eddy, Jakko en Nora (Bestuur Stichting Vechtloop)

 

 

Leuk dat je meedoet! Aan welk onderdeel wil je deelnemen?

 10KM – vanaf 16 jaar >

 10KM – t&m 15 jaar >

 5KM – vanaf 16 jaar >

 5KM – t&m 15 jaar oud >

 2,5KM – vanaf 16 jaar >

 2,5KM – t&m 15 jaar >

 Mini Kids Run (10 minuten) >

  • Was je al ingeschreven in 2020? Dan is je inschrijving nog steeds geldig!
  • Voor-inschrijven kan tot en met 20 juni. Na-inschrijven is iets duurder, maar kan nu ook online via bovenstaande linkjes. 
  • Op zondag 27 juni kan je je tot ongeveer een half uur voor de start inschrijven op de startlocatie bij Manege Bleijenberg. 
  • Vanaf woensdag 23 juni t/m zaterdag 26 juni kan je je startnummer ophalen bij Bijvoet Sport, ook als je gebruik hebt gemaakt van de na-inschrijving.

Inschrijfgeld

(alle afstanden – 2,5 / 5 / 10 km) Voorinschrijving
(t/m 20 juni)
Na-inschrijving
(vanaf 21 juni)
16 jaar en ouder € 11,00 € 13,00
15 jaar en jonger € 2,00 € 4,00
Mini-Kids-Run € 2,00 € 4,00

Deze prijzen zijn inclusief herinneringsmedaille. Mocht u geen prijs stellen op de medaille dan kunt u deze weer inleveren als donatie voor het goede doel.

De TTW sponsort de Vechtloop voor haar leden. TTW-leden kunnen zich gratis inschrijven. Meer informatie wordt via de TTW-flits gecommuniceerd.

Ophalen startnummers

Startnummers Mini-Kids-Run kunnen op zondag 27 juni worden opgehaald bij de naastgelegen speeltuin Don Bosco, ’s Gravelandseweg 3 (Sportpark Vechtoever).

Startnummers kunnen worden opgehaald vanaf woensdag 23 juni t/m zaterdag 26 juni bij  Bijvoet Sport (Achtergracht 2 te Weesp).
Op zondag 28 juni kunnen de startnummers uitsluitend opgehaald worden bij de start/finishlocatie bij Manege Bleijenberg (tot ongeveer 11:30 uur).

Na-inschrijving

Op 21 juni start de na-inschrijving. Dit doe je nu ook online. Je ontvangt direct een inschrijfbewijs. Daarmee kan je vanaf woensdag 23 juni t/m zaterdag 26 juni je startnummer ophalen bij Bijvoet Sport  (Achtergracht 2 te Weesp), of op zondag 27 juni tot ongeveer 11.30 uur op de startlocatie bij Manege Bleijenberg en voor de Mini Kids Run tot 10.15 uur bij Speeltuin Don Bosco (Don Bosco, ’s Gravelandseweg 3 (Sportpark Vechtoever).

De organisatie verzoekt de deelnemers zo veel mogelijk vooraf te regelen, om zo de drukte op de dag zelf te verminderen. Dit levert u zelf ook voordeel op!
Schrijf je in via het standaard inschrijfformulier en neem je inschrijfbewijs mee.

Reglement

Deelnemers aan de Vechtloop worden geacht bekend te zijn met het reglement. Deelname geschiedt op eigen risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Betaling via Ideal

Ook dit jaar wordt er bij de voorinschrijving gebruik gemaakt van iDEAL. Ook de na-inschrijving kan via iDEAL. We hopen alle betalingen zoveel mogelijk online te doen, dat is makkelijker en veiliger.

Ingeschreven?

In verband met de privacy is er geen deelnemerslijst meer. Twijfel je of je bent ingeschreven? Je hebt een inschrijfbewijs ontvangen van ons inschrijfsysteem get-set.nu. Kan je die mail niet vinden, stuur dan een mailtje naar info@vechtloop.nl

Scholierenloop

Sinds 2017 is er geen afzonderlijk klassement voor scholieren. Wel is deelname voor de jeugd extra voordelig. Slechts 2,- euro! Wil je  meedoen aan de 2,5 km, gebruik dan de het inschrijfformulier:

Naar het inschrijfformulier >

Mini-Kids-Run

Met ingang van dit jaar gaat de voorinschrijving voor de Mini-Kids-Run op dezelfde manier als de voorinschrijving van de hardloopafstanden. Wil je je inschrijven voor de Mini-Kids-Run, gebruik dan het inschrijfformulier >

Nieuwsbrief

Deelnemers van wie bij ons het e-mail adres bekend is zullen wij ook per e-mail op de hoogte houden. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief!