ScholierenloopOok in 2024 is er weer een scholierenloop. Basisschoolleerlingen uit Weesp en Driemond van groep 5-8 doen gratis mee en strijden om de eer het snelste te zijn van hun schooljaar op de 2,5km.

Voor leerlingen van groep 1-4 is er de Mini Kidsrun. 10 minuten rondjes rennen op het hockeyveld onder begeleiding van opzwepende muziek. (Leerlingen uit groep 1-4 met een goede conditie mogen ook meedoen met de 2,5km, geef dan in het formulier op dat je in groep 5 zit).

Je kunt je inschrijven via dit formulier. We willen weten in welke groep je zit en op welke school, zodat we de beker langs kunnen brengen als je gewonnen hebt.

Wil je meer, dat kan ook. Doe dan mee met de 5 km. Inschrijven voor die afstand kan via vechtloop.nl/inschrijven

Voorwaarden en prijzen

  • De Vechtloop heeft een beker voor elke groep. De prijzen worden niet op de dag zelf uitgereikt, maar achteraf bekend gemaakt via onze website en we komen de beker langsbrengen bij jou in de klas.
  • Gratis deelname aan de Scholierenloop is alleen mogelijk voor leerlingen van de basisscholen in Weesp en Driemond. Kom je niet uit Weesp of Driemond? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier op vechtloop.nl/inschrijven
  • De afstand 2,5 km is bedoeld voor leerlingen van groep 5-8.
  • De Mini Kids Run is voor de groepen 1-4 van de basisscholen. Er wordt 10 minuten rondjes gelopen op het hockeyveld.
  • De inschrijving sluit op 17 juni 2023. Bij inschrijving voor 30 mei wordt ook je naam op het startnummer gedrukt. Ben je te laat? Dan kan je je nog inschrijven op 25 juni bij Manege Bleijenberg. Je betaalt dan de reguliere prijs (€5,-)
  • Deelname aan de Vechtloop is op eigen risico.