Locatie

De start/finish locatie is bij Sportpark Vechtoever, op het terrein van Manege Bleijenberg (’s Gravelandseweg 3, 1381 HH Weesp). De Mini Kids  Run vindt plaats op terrein van de Mixed Hockey Club Weesp. Dit is vanuit centrum Weesp gezien aan de overkant van de Vecht.

Bekijk alvast deze indeling van het terrein zodat je weet waar je zondag alles kan vinden!

Routebeschrijving

Zie routebeschrijving naar Sportpark Vechtoever/ of plan je route met Google Maps.

Parkeren

Voor auto’s is er beperkte (gratis) parkeergelegenheid op het parkeerterrein van de MHC Weesp. Het parkeerterrein wordt gesloten*) vanaf 11.15 uur (15 minuten voor start 2,5 km) tot ongeveer 13.30 uur (doorkomst op 10 km van de laatste deelnemer 10 km bij start/finish).
Deelnemers of bezoekers die eerder naar huis willen gelieve in Weesp te parkeren, bijvoorbeeld bij het station. Parkeren op de ’s Gravelandseweg is niet toegestaan.
Op het terrein van Manege Bleijenberg kan niet geparkeerd worden.

Openbaar vervoer

Het NS-station Weesp is op ongeveer 10 min. loopafstand van start en finish. Hier bevindt zich een groot parkeerterrein.

Nog beter en sportiever is natuurlijk om gebruik te maken van de fiets.                    

Fietsparkeren

Let op:
– GEEN fietsen parkeren op start-finish terrein bij manege Bleijenberg
– vanaf 11.15 uur alle fietsen parkeren op Ossenmarkt i.v.m. start 2,5 km

Bezoekers van de Mini-Kids-Run kunnen fietsen parkeren op het P-terrein bij MHCW. Vertrek naar Weesp over de ‘s-Gravelandseweg en de Ossenmarkt (Fortbrug) is per fiets (alsmede fiets aan de hand) niet mogelijk van 11:30-12:30 i.v.m de starts en de doorkomst lopers naar en uit het Centrum, en is beperkt mogelijk van 12:30-13:30 via de parcoursoversteek bij P-terrein Sportpark Vechtoever MHCW.

*) De 2,5 en 5  km lopers kunnen gedurende de sluiting van het parkeerterrein de andere lopers toejuichen bij de doorkomst en de finish.