Na vijf jaar trouwe dienst en uit het niets opbouwen van het onderdeel Vechtwalk, geeft Wilma Privée graag het vrijwilligerstokje over aan haar opvolg(st)er. Alleen, die heeft zich nog niet aangediend. Met de voorbereidingen voor de 35ste Vechtloop in volle gang, is het binnen nu en eind november 2015 belangrijk om een nieuwe wandelkracht te vinden die de Vechtwalk wil coördineren.

— Inmiddels is besloten dat er in 2016 geen Vechtwalk wordt georganiseerd —

Vechtwalkers

Ben jij diegene die de Vechtwalk, goed voor zo’n 100 wandelaars per jaar, wil voortzetten? Laat dat uiterlijk 30 november 2015 weten, zodat de continuïteit van de Vechtwalk niet in gevaar komt. Je staat er niet alleen voor. In de eerste plaats is Wilma bereid alle ins en outs over te dragen, zodat je niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. En natuurlijk staan bestuur en vrijwilligers van de Vechtloop je met raad en daad terzijde. Belangrijkste taak van de coördinator van de Vechtwalk is initiatief nemen en overzicht houden.

Nog steeds enthousiast? Mooi! Mail dan info@vechtloop.nl en we komen graag in contact met jou om ook de Vechtwalk op 26 juni 2016 op het programma te houden!