Zo’n 700 deelnemers hebben gebruik gemaakt van de eerste voorinschrijving tot 8 juni en lopen op zondag 29 juni met hun naam op het startnummer. Juist nu we extra lang door het vernieuwde oude centrum van Weesp lopen is het extra leuk om persoonlijk aangemoedigd te worden met je naam op het startnummer.

Voorinschrijven voor de 33ste Vechtloop kan nog t/m zaterdag 21 juni, je weet dan zeker dat je mee kunt doen en het scheelt € 2.50 op de na-inschrijvingsprijs, een verschil dat je beter kunt doneren aan Stichting Semmy. Tot nu toe is er al ruim € 500 bij elkaar gehaald voor Stichting Semmy door de voorinschrijvers. Hoe fantastisch kan de opbrengst wel niet worden als je je prestatie laat sponsoren met het  VL14 sponsorformulier Semmy!

Op de dag van de wedstrijd zelf kun je terecht bij  het Massage Team van Relaxation Station: Peter van den Berg (www.sjan-peter.nl), Boyke Gajadien (www.FitenVitaalWeb.nl) en Jeanet Nolte (www.bodietalks.nl). De helft van de vergoeding van € 10 voor een behandeling stoelmassage / massage van 15 min. wordt rechtstreeks gedoneerd aan Stichting Semmy!