Stichting Vechtloop Weesp is continu op zoek naar Sponsors en Supporters. Want alleen met voldoende steun (financieel, materieel, of door mee te denken en te doen) is de organisatie van de Vechtloop mogelijk. En onze relatie proberen we uiteraard zo goed mogelijk te houden!

Gelukkig hebben we een hoop trouwe sponsors waar we heel gelukkig mee zijn. Maar soms valt er een af en is er weer een plekje vrij. En met meer middelen kunnen we het evenement nog aantrekkelijker maken. Of iets extra doen voor al die vrijwilligers die de Vechtloop mogelijk maken. Ook willen we graag vernieuwen en drempels voor deelname verlagen.  Het inschrijfgeld willen we niet verder verhogen en het liefst doen kinderen voor een klein bedrag mee.  

Heeft u ook interesse om ons te ondersteunen? Neem dan contact op via het contactformulier, dan laten wij u weten wat we kunnen u bieden. Enkele mogelijkheden voor u:

  • Hoofdsponsor(s), met de mogelijkheid om uw naam aan de Vechtloop te koppelen (bv. “Bedrijfsnaam Vechtloop”)
  • Steunsponsors
  • Super Supporters
  • Supporters (donateur)
  • Specifieke sponsors (bv. voor een afstand, startnummers, tijdregistratie, km-borden, BBQ, vrijwilligers, prijzen, etc.)

Wordt ook supporter (donateur) door storting van een bijdrage op rekening: NL09 RABO 0170 037 401 t.n.v. Stichting Vechtloop Weesp. Onder vermelding van “Vechtloop Supporter”.

Al onze supporters zullen worden vermeld op de sponsorpagina.
(Liever geen vermelding  vermeld dan “anonieme donatie”)