Verkeersregelaar Vechtloop is mogelijk na deelname aan de E-learning Instructie verkeersregelaar (20-30 min) t.b.v. Vechtloop Weesp

De instructie en aanstellingsprocedure:                                                                              

 1. Aanmelden voor verkeersregelaar bij de komende Vechtloop graag met het inschrijfformulier op vechtloop.nl/vrijwilligers.
 2. Vervolgens krijgt u van de Vechtloop-organisatie een instructie en een evenementcode toegezonden.
 3. Op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL) voert u uw gegevens in en maakt een login code aan.
 4. U logt in op de site en voert de code in (verzilveren van de code). Er wordt gecontroleerd of u nog in bezit bent van een geldige pas, zo niet dan wordt de E-learning instructie gestart op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL).
 5. Na registratie (een account aanmaken met uw gegevens) en inloggen, ziet u het ‘dashboard’ van SVNL. Hier kunt u de handleiding lezen voor evenementenverkeersregelaars of direct de evenementcode van de Vechtloop invoeren (verzilveren). 
 6. U kunt alleen kiezen voor een bepaalde tijd cursus van max. 30 minuten, U wordt voor een jaar in de gelegenheid gesteld om u ook aan te melden bij andere evenementen zonder dat u de cursus overnieuw moet volgen.
 7. Indien u niet beschikt over een computer aangesloten op internet of u liever onder begeleiding de instructie wilt volgen kunt u bellen met Bert Gentenaar op 06-25096821.
 8. Na het volgen van de instructie en het behalen van het examen hoeft u niets meer te doen. Als u dat wilt kunt u het Certificaat downloaden voor u zelf. 
 9. Alle mensen die de code hebben verzilverd worden geplaatst op een lijst. De Burgemeester stelt u dan aan om voor het evenement op te treden op de openbare weg als verkeersregelaar.
 10. U krijgt voorafgaand aan de Vechtloop van de organisatie per mail een post aangewezen met een taakinstructie en op de dag zelf, na een laatste instructie door de coördinator, een verkeersregelaarshesje en een lunchpakket.
 11. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met Verkeer@Vechtloop.nl