Waarschijnlijk zag je de oproep Weesper Verkeersregelaars al in het WeesperNieuws. Vechtloop Weesp is samen met de WeesperNieuws Triatlon en Weesper Wielerronde op zoek naar vrijwilligers die in de rol van Verkeersregelaar mee willen  helpen aan het succesvol organiseren van deze typische Weesper sportevenementen.

Heb je al eerder als Verkeersregelaar meegeholpen? Dan is de Opfriscursus op woensdagavond 18 mei de gelegenheid om je in 30 tot 45 minuten bij te laten praten. Deze cursus is periodiek verplicht om opnieuw een aanstelling te kunnen krijgen.

Wil je voor het eerst als Verkeersregelaar aan de slag? Dan hebben we iets meer tijd gereserveerd. Dinsdagavond 24 mei krijg je in 2 tot 2,5 uur alle ins en outs te horen om de komende jaren als Verkeersregelaar op te kunnen treden.

Aanmelden kan via info@vechtloop.nl of via het inschrijfformulier. Via het inschrijfformulier kun je je ook opgeven voor andere vrijwilligerswerkzaamheden, waar we naar op zoek zijn. Ook als je dit jaar geen Verkeersregelaar/vrijwilliger kunt of wilt zijn, is het prettig om je reactie te vernemen.

Graag tot ziens op 26 juni als loper, wandelaar, vrijwilliger of gewoon als toeschouwer!