Dankzij onze sponsor sbPab, sporten en bewegen met Persoonlijk advies en begeleiding, kunnen we voor elke 30ste voorinschrijver van 30ste Vechtloop een gratis boek beschikbaar stellen: “Investeer in uw lichaaminvesteer-in-uw-lichaam

Steeds meer mensen doen tegenwoordig aan sport. Het doel wat men met dit sporten wilbereiken is verschillend. Zo zijn er mensen die willen afslanken door meer te bewegen of wedstrijdsporters die betere prestaties willen leveren.

Maar is iedere sporter wel op een verantwoorde wijze bezig met zijn of haar sport? Uit ervaring weet ik dat het nog wel eens voorkomt dat de sporter niet weet waar hij of zij mee bezig is.

Feit is dat een bewegings –of sportprogramma geleidelijk en verantwoord opgebouwd moet worden met daarbij een goede persoonlijke begeleiding.

De reden dat Albert Rietman dit boek heeft geschreven is om u als sporter de belangrijkste informatie te geven over het op een verantwoorde manier sporten.

Niet gewonnen? Geen punt, het boek is natuurlijk ook te koop en je investeert dan niet alleen in je eigen lichaam. Van de € 18,50 die je voor het boek betaalt gaat namelijk ook een deel naar drie sponsordoelen: KWF Sta op tegen kanker – Stop hersentumoren – Michael Wings, internet aan ziekenbed.

O ja, schrijf je natuurlijk wel in voor de 30ste Vechtloop op 26 juni!