Er kan worden ingeschreven voor de onderstaande afstanden op zondag 24 juni 2012. Voorinschrijving vanaf € 8,50 (jeugd € 5,00) incl. RaceTimer tijdregistratie.

– 2 1/2 km Q-Consult run
– 5 km KDR Company run
– 10 km Autoschade Stuivenberg run
– 15 km Daksysteem Gooi run
– 21 km Intersport Bijvoet run

En natuurlijk de bijzondere onderdelen:
– 10 km SvanR Studio teamloop
– Scholierenloop
– 10 of 25 km Wandelen

TEAMLOOP
Doe mee met een team aan de Vechtloop Weesp. Verenigingen, bedrijven, maar ook instellingen zoals ziekenhuizen, overheidsinstanties of families, vrienden en buren kunnen een team inschrijven voor de 10km SvanR Studio teamloop. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal 5 personen, waarvan minimaal één vrouw. Voorinschrijving € 50 tot 75 incl. bijdrage Steun Emma Kinderziekenhuis AMC.

VECHTWALK: NU OOK 25 KM WANDELEN
Voor supporters van de hardlopers, lange afstandlopers en andere belangstellenden zijn dit jaar twee wandelingen uitgezet. 10 of 25 km wandelen in de fraaie omgeving van Weesp langs de Vecht, de Hollandse Waterlinie en de plassen. Voorinschrijving vanaf € 3,00 incl. gratis foto.

KINDEREN VAN WEESP & STEUN EMMA WINNAARS?
Dankzij de zes prachtige afstandsponsors, Profile Tyrecenter Beto en Dental Clinics Weesp kunnen de scholieren van groep 5 t/m 8 van de Weesper basisscholen – via de school – weer gratis inschrijven voor de 2½ km. De scholierenloop start al om 11u30, zodat de sportieve ouders ook mee kunnen doen. Vechtloop Weesp zet zich daarnaast in voor het Emma Kinderziekenhuis AMC. Omdat kinderen in beweging brengen ons bindt. En om kinderen in het Emma zelfstandig te laten bewegen is meer nodig! Wij dragen bij aan een multifunctionele behandel-, oefen- en sportruimte voor kinderen.

Daarom wordt individuele deelnemers gevraagd een financiële bijdrage te leveren aan dit goede doel. Namens de deelnemers van de teamloop dragen we in elk geval vast bedrag van het inschrijfgeld af aan het goede doel. Zie www.steunemma.nl voor meer informatie.

SCHRIJF NU IN EN LOOP VOOR KINDEREN!
Iedereen die zich op tijd aanmeldt – voor 1 juni – ontvangt een persoonlijk startnummer met zijn of haar naam. Schrijf je dus nu in voor 1 van de loop- of wandelafstanden. En bouw mee aan Emma met een vrijwillige bijdrage! Namens Stichting Emma rekenen we erop dat deelnemers hun deelnemersbijdrage van € 8,50 afronden op € 10 euro.

Graag tot ziens op 24 juni bij onze gastheer Mixed Hockey Club Weesp op Sportpark Vechtoever aan de ’s Gravelandseweg 3a voor start en finish van de 31ste Vechtloop!

Weesper Kindertriatlon
Je kunt je ook al aanmelden voor de Weesper Kindertriatlon.
De datum is dit jaar 2 september 2012.
Inschrijven moet je doen via www.kindertriatlon.com.
Bekijk onderstaand filmpje alvast als warming up…. 🙂