Het organiseren van de volgende Vechtloop gaat nu al beginnen. Het bestuur van de Stichting Vechtloop houdt daarom maandag 29 september om 20.00 uur de Startbijeenkomst Vechtloop 2015. Een avond waarop wordt teruggekeken op de succesvolle Vechtloop 2014 maar waar vooral plannen worden besproken voor de organisatie van het evenement op zondag 28 juni 2015.

Als je (ook dit jaar weer) mee wilt helpen in de voorbereidingen en/of daar ideeën voor hebt, dan ben je uiteraard van harte welkom.  Het succes van de Vechtloop 2014 is een resultaat van mensen die er samen iets moois van willen maken: vrijwilligers, sponsors, supporters en natuurlijk de deelnemers. En om dat succes ook in 2015 te kunnen borgen zijn we bovendien op zoek naar mensen die enkele jaren mee willen helpen met de organisatie. Deze bijeenkomst is een mooie gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken en ideeën te delen. Iedereen die zich betrokken voelt is welkom.

Wel graag vooraf aanmelden i.v.m. de gastvrijheid van Manage Bleijenberg, (‘s-Gravelandseweg 2a, 1381 HH Weesp), waar de bijeenkomst wordt gehouden.

Aanmelden kan via onze Facebook pagina. Hier kun je ook zien welke mensen zich al aangemeld hebben om mee te helpen. Mailen naar info@vechtloop.nl mag natuurlijk ook!

De datum voor de 34e Vechtloop is vastgesteld op zondag 28 juni 2015. Zet deze datum alvast in je agenda en houd deze vrij.

Graag begroeten wij je maandagavond 29 september om 20.00 uur bij manege Bleijenberg.

Sportieve groeten,
Bestuur Stichting Vechtloop Weesp