Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Weesp reikte wethouder sport Astrid Heijstee de Vrijwilligerserkenning uit aan Leo Timmermans van Stichting Vechtloop Weesp. Ze was vol lof over de inzet van het bestuur en de vrijwilligers. Ze zei:

“De geweldige inzet van het bestuur en de vrijwilligers, die dit jaarlijks terugkerende sportevenement in Weesp mogelijk en toegankelijk maken voor jong en oud. Het evenement is inmiddels al 35 keer georganiseerd en draagt bij aan een positieve sfeer en saamhorigheid in Weesp. Ook moedigt het kinderen actief aan tot bewegen en gezonder leven”. 

Tevens gaf ze aan dat Weesp met de Vechtloop op de kaart wordt gezet doordat duizenden hardlopers die in de afgelopen jaren hebben meegedaan en hebben genoten van de prachtige route langs de Vecht en door de oude stad. 

En last but not least, ze gaat zelf ook meedoen met de 36ste Vechtloop! Doe jij ook mee? Inschrijven kan vanaf vandaag! Naar het inschrijfformulier>

Scheidend voorzitter Leo Timmermans is blij met de erkenning, maar dankt ook alle betrokkenen met wie we dit samen organiseren:

“Een verrassing om gisteravond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Weesp met de Stichting Vechtloop Weesp de vrijwilligerserkenning en bijbehorende oorkonde te krijgen!
Alleen door het SAMEN te DOEN kan er blijvend iets moois ontstaan. Dus dank aan iedereen (en dat zijn er heel veel!) die afgelopen jaren met plezier de Vechtloop (en andere evenementen) mogelijk gemaakt hebben! En daar gaan we gewoon mee door :-)”