Vechtloop 2013 is zeer in trek. En bijna duizend deelnemers aan de 32e Vechtloop Weesp zullen aan de start verschijnen met hun naam op het startnummer. Een leuke herinnering en een unieke kans om deze vroege inschrijvers aan te moedigen op het nieuwe parcours door het centrum en langs de Vecht.

De wandelafstanden kennen nu al 50 voorinschrijvingen, de nieuwe Mini-Kids-Run is met 60 inschrijvingen ook een succes! De Scholierenloop mag 120 deelnemers verwachten en maar liefts 80 deelnemers zullen op 12, 19 en 26 juni zich gaan voorbereiden in de loopclinics op de velden van FC Weesp.

Opvallend zijn ook het aantal teams dit jaar. Het zijn er zeker 30, goed verdeeld over bedrijventeams en verenigingenteams. Iets meer dan de helft zal deelnemen aan de 10 km SvanR Studio teamloop. Daarnaast zien we steeds meer teams verschijnen die ook aan de andere afstanden mee willen doen, van 5 tot 21 km.

En ook het goede doel wordt gevonden, nu al staat de teller op 800 euro. Meehelpen voor extra sponsorbijdrage moedigen we graag aan, gebruik het VL13 sponsorformulier Semmy.

De gratis inschrijving voor o.a. Mini-Kids-Run en Scholierenloop is gesloten. Wel is besloten de voorinschrijving voor individuele lopers, teams en wandelaars te verlengen  t/m dinsdag 18 juni. Een startnummer met naam zit er dan misschien niet meer in, wel zal er een Weesper verrassinkje klaarliggen en is er nog steeds de mogelijkheid een medaille bij te bestellen.

Graag tot ziens aan de start van de 32e Vechtloop Weesp op 30 juni a.s. !