Met dank aan de sponsors kunnen de Weesper basisschool scholieren van groep 5 t/m 8 weer gratis deelnemen aan de 2,5 km. Nieuw is de Mini Kids Run, voor Weesper basisschool scholieren van groep 1 t/m 4. Gratis meedoen kan ALLEEN door je voor 1 juni in te schrijven via dit formulier. Als je op tijd inschrijft, kan ook nog je naam en dat van de school op het startnummer worden gedrukt.

De vrijwilligers van de Vechtloop en TTW willen de scholieren optimaal aan de start laten verschijnen en dus wordt in juni – nu al voor de derde keer – de speciale hardloop clinic georganiseerd.

De deelnemende scholieren aan de 2,5 km zijn van harte welkom bij FC Weesp, van wie we een veld mogen gebruiken, op de woensdagmiddagen 12, 19 en 26 juni van 14:00 tot 15:30 uur.

Vorig jaar overtrof het alle verwachtingen en we hopen op een gelijke of betere opkomst.

Eind deze week worden er op de scholen posters opgehangen en flyers uitgedeeld met daarop nog wat uitgebreidere informatie. De flyer kun je wel vast online bekijken.

Tot ziens bij de clinics en natuurlijk de Vechtloop op 30 juni! En het zou helemaal leuk zijn als je voor het goede doel, Stichting Semmy, wilt lopen. Maak dan gebruik van het sponsorformulier Semmy.