Onze deelnemers willen vragen – en zeker de deelnemers aan de Mini-Kids-Run en de Scholierenloop – om hun wedstrijd te laten sponsoren voor Stichting Semmy. Om dat makkelijk te maken, kun je het VL13 sponsorformulier Semmy gebruiken. Maak je Vechtloop op 30 juni extra bijzonder en loop voor Stichting Semmy!

Waarom lopen voor Stichting Semmy?
Stichting Vechtloop Weesp organiseert een sportief evenement om sportief bewegen toegankelijk te maken voor alle Weespers en een sportieve uitstraling geeft aan de naburige gemeenten  en lopers uit de wijde omgeving.

Toegankelijk betekent voor de Weesper scholieren  dat ze ‘gratis’  mee mogen doen aan de Mini-Kids-Run en de Scholierenloop omdat we het belangrijk vinden om het belang van bewegen mee te geven. Het is natuurlijk dankzij onze sponsors dat we dit kunnen realiseren.

Dat sportief bewegen niet altijd vanzelfsprekend is, maakt dat we ons als Stichting Vechtloop Weesp ook in willen zetten voor het goede doel en dit jaar heeft de Vechtloop Stichting Semmy uitgekozen als goed doel. Stichting Semmy heeft ten doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.

Via de voor-inschrijving is al ruim 800 euro bijeen gebracht voor Stichting Semmy. Wij bedanken deze deelnemers voor hun steun, en hopen dat velen dit goede voorbeeld volgen.

Wendy van Dijk is ambassadrice van Stichting Semmy en roept ook op om in actie te komen!