Ook om te vieren dat we meer lopers dan ooit hebben bij de Vechtloop, namelijk 1.150, wordt deze verlengd tot en met zaterdag 22 juni. Wie weet halen we wel het mooie aantal van 1.500 voorinschrijvingen voor deze 32ste editie van de Vechtloop!

Wie wacht tot het na-inschrijven is € 2,50 extra kwijt en die zijn beter besteed aan Stichting  Semmy. Deze week werd duidelijk dat de Egbers Stichting de sportieve ondersteuning van de Vechtloop aan Stichting  Semmy wil verdubbelen! Schrijf dus nu in en maak gebruik van die sponsor verdubbelaar. Download het VL13 sponsorformulier Semmy en laat je sponsoren. Direct doneren kan natuurlijk ook: maak je donatie over o.v.v. Run 4 Semmy VL13 naar ABN AMRO 62.63.83.463 t.n.v. Stichting Semmy in Weesp.

Om eventuele drukte op de dag zelf te vermijden kunnen voorinschrijvers vanaf woensdag 26 juni terecht bij Bijvoet Sport om alvast hun startnummer op te halen. Daar kun je – als je dat echt nog niet hebt gedaan – vanaf die datum alvast na-inschrijven. Op de dag zelf kan dat ook nog op het startterrein bij MHCW op Sportpark Vechtoever tot 11.00 uur.

De verlenging van de voorinschrijving is vooral mogelijk omdat de startnummers pas volgende week geleverd worden, iets dat gistermiddag pas bekend werd.