Maandagavond 15 oktober om 20.00 uur wordt in de vergaderruimte van de Rabobank Weesp (Prinses Irenelaan 6, ingang aan de achterkant) het“startschot” gegeven van de organisatie van de Vechtloop 2013, waarvoor wij graag alle belangstellenden uitnodigen.

Een vertrouwd gegeven is dat de Vechtloop zijn succes te danken heeft aan de energie die vrijwilligers elk jaar weer belangeloos inzetten voor de organisatie van weer een nieuwe editie. Dat wordt in 2013 al weer de 32ste! En daardoor weten sponsors en natuurlijk ook deelnemers Vechtloop Weesp ook goed te vinden.

Als je (ook dit jaar weer) mee wilt helpen in de voorbereidingen en/of daar ideeën voor hebt, dan ben je uiteraard van harte welkom.

In deze bijeenkomst wordt uitgelegd wat de plannen zijn, welke werkzaamheden er gedaan moeten worden, en hoe we dit willen organiseren. Nieuw is dat we een wijziging van het parcours presenteren waar de Vecht een grotere rol zal spelen in de afstanden en ook het centrum van Weesp een belangrijke rol gaat spelen. Deze plannen presenteren we natuurlijk graag aan de vrijwilligers, maar ook aan de sponsors, verenigingen en bedrijven die daar in mindere of meerder mate mee te maken gaan krijgen.

Ben je deelnemer en wil je dat blijven? Het is mogelijk dat je helpt om in de voorbereiding een deel te realiseren en je op de dag zelf gewoon kunt meelopen. Door bijtijds te beginnen, kun je vaak ook zelf bepalen wanneer je iets doet. Vele handen maken licht werk!

De datum voor de 32e Vechtloop is vastgesteld op zondag 30 juni 2013. Zet deze datum alvast in je agenda en houd deze vrij.

Graag begroeten wij je komende maandagavond. Ook een mailtje naar info@vechtloop.nl is welkom zodat wij je vooraf eventueel meer informatie kunnen toesturen.

De Vechtloop organisatie.