Zet 30 juni 2013 maar vast in je agenda. Want dan zal de 32ste editie van de Vechtloop worden gehouden. De trouwe deelnemers weten het natuurlijk al: Lopers kunnen kiezen uit diverse afstanden: 2½ km (tevens Scholierenloop), 5 km, 10 km, 15 km of de halve marathon. Wandelaars kunnen kiezen uit 10 of 25 km. Voor bedrijven, verenigingen, vrienden, families, etc. is er ook een speciale teamloop op de 10 km afstand. Er is kleed- en douche gelegenheid aanwezig en langs het parcours wordt voldoende drinken uitgedeeld.

Nieuwe ontwikkelingen zijn gaande voor deze 32ste editie. In ieder geval zal er alles aan gedaan worden om meer dan ooit langs de Vecht te lopen, door nieuwe parcoursen te introduceren. En daar zal zeker ook een stukje centrum van Weesp in zitten.

Verder wordt gekeken of we tegemoet kunnen komen aan de wens van kinderen die nog niet in groep 5 van de basisschool zitten, om ook voor hen een parcours te ontwikkelen. Zoals altijd bij een goed georganiseerde Vechtloop, is e.e.a. wel afhankelijk van het enthousiasme van vrijwilligers, die daar hun bijdrage aan willen leveren.

Wordt vervolgd, houd de site & social media van de Vechtloop in de gaten!