Op dit moment hebben we bijna 125 inschrijvingen van scholieren van groepen 5, 6, 7 en 8 van de Weesper basisscholen. Kijk maar op www.vechtloop.nl/scholierenloop. En misschien zit die van jou er wel al bij. Zo niet, dan heb je – iets langer de tijd – tot en met 3 juni de kans om gratis in te schrijven. Als je tenminste nog steeds scholier van  groep 5, 6, 7 of 8 van een Weesper basisschool bent.

Vanaf maandag kun je je nog wel inschrijven en ben je van harte welkom om mee te doen, maar dan kan het niet meer gratis! Bovendien als je je op tijd inschrijft, komt ook nog eens je naam en die van je school op je startnummer te staan.

Vanaf volgende week kun je dan ook nog gratis mee doen aan de hardloopclinic die op woensdagmiddagen 6, 13 en 20 juni wordt gehouden van 14:00 tot 15:30 op de velden van FC Weesp. Extra reden dus om je uiterlijk dit weekend op te geven! Heb je dat al gedaan? Stuur dan het bericht door naar een klasgenootje die je graag wilt uitdagen tijdens de Vechtloop!

En je ouders/verzorgers? Die kunnen nu ook lopen! Of wandelen. Want de scholierenwedstrijd begint op 24 juni een half uur eerder dan gebruikelijk, om 11u30 dus! Hebben ze geen zin om te lopen? Dan kunnen ze mooi een handje helpen als vrijwilliger!

Doe je mee? Schrijf je dan nu in! En pas goed op je startnummer! Na de wedstrijd is het een gratis ijsje bij IJssalon Nelis waard!