Het wordt een bijzondere editie ook, deze 32ste Vechtloop – we hebben alvast een record aantal voorinschrijvingen van ruim 1.200 deelnemers. De organisatie van de Vechtloop 2013 is dan ook hard aan het werk om de vele lopers, die wij verwachten een mooi evenement te kunnen bieden. En het nieuws dat de Egbers stichting de sponsoropbrengsten voor Stichting Semmy verdubbelt, helpt daar zeker bij!

Voor een echt geslaagd evenement op 30 juni is de medewerking van vrijwilligers daarbij onmisbaar en we zijn benieuwd of we dit jaar op je hulp mogen rekenen.

Op maandagavond 24 juni is er een bijeenkomst voor de vrijwilligers, waarin vast instructies gegeven worden en vragen kunnen worden beantwoord. Deze bijeenkomst vindt plaats in de kantine van Mixed Hockeyclub Weesp en begint om 20.00 uur.

Je bent maandag in ieder geval van harte welkom en heb je alvast nu vragen of opmerkingen, neem dan even contact met mij op; het liefst via de mail: vrijwilligers@vechtloop.nl. Zet daarbij dan je opmerkingen en telefoonnummer, dan kan ik daarna contact met je opnemen.

Ik hoop je maandag, maar in ieder geval zondag 30 juni te begroeten.

Met vriendelijke groet,

Namens de organisatie van de Vechtloop
Rita van Gemert, Coördinator vrijwilligers

Telefoon +31 294 41 06 12