Met dank aan Bijvoet Sport staat de teller op 837 deelnemers. Anders dan voorgaande jaren, wordt de Vechtwal niet georganiseerd. Dat betekent dat de Mini-Kids-Run om 10:45 plaats op het veld van de MHCW het eerste onderdeel van de dag is. Spectaculair om dat te zien!

Met het ideale loopweer en de kans om vanaf 10.00 na in te schrijven tot een half uur (maar liever eerder) voor de wedstrijd van keuze, verwachten we wel weer aan de 1.000 deelnemers te komen.

Om 11.30 start bij de Manege Bleijenberg de 2,5 kilometer en de Scholierenloop.

Vanaf 12.00 uur is de start van de 5 en 3 minuten later van de 10, 15 en 21 kilometer, waarbij voor de langere afstanden eerst door het centrum van Weesp wordt gelopen. Het grootste deel van de lopen is langs de Vecht. Bekijk nog even de route voor je gaat lopen, leerden we op de 5km vorig jaar!

Publiek is van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen. De laatste lopers worden om 15.00 uur weer binnen verwacht.

Wellicht ook handig om voordat je afreist naar de Vechtloop het programma te bekijken en te checken hoe het met de bereikbaarheid zit!