De belangrijkste informatie voor deelnemers (en toeschouwers) hebben we hieronder op een rijtje gezet. Klik op de links voor meer informatie over dit onderwerp op onze website.

 • Nieuwe parcoursen! Vooral de 10, 15 en 21 km routes zijn geheel vernieuwd. Er wordt vanaf de Mixed Hockey Club Weesp eerst een rondje door het centrum gelopen en daarna langs het start-en-finish terrein en de Vecht om fort Uitermeer heen en terug langs de Vecht naar de finish. De 15 en 21 km lopen door over het start-en-finish-terrein, via Manege Bleijenberg richting Muiden en het Naardermeer.
 • Locatie, bereikbaarheid en parkerenKom op tijd! Om 11.15 uur worden de toegangswegen afgesloten en is het alleen nog mogelijk om in het centrum te parkeren. Print deze pagina zodat je alle verkeer/parkeer info bij de hand hebt. Extra drukte is te verwachten vanwege vanwege het record aantal voorinschrijvingen.
 • Bekijk ook alvast de (geheel vernieuwde!) indeling van het terrein.
 • Programma. Belangrijkste wijziging tov vorig jaar is dat we dit jaar om 11.00 uur de Mini-Kids-Run hebben. De 2,5 km / Scholierenloop start om 11.30 uur, de andere loopafstanden starten vanaf 12.00 uur. Let op: de start gaat dit jaar de andere kant op, dus richting het parkeerterrein van het sportpark (zie terreinindeling).
 • De eerste wandelaars voor de 25 km vertrekken tussen 08.30 en 09.30 uur. Starten/inschrijven voor de 10 km Vechtwalk kan tot 11.00 uur. Deze ontspannen manier op meer van de Hollandse Waterlinie en de omgeving van Weesp te leren kennen is zeker aan te raden!
 • Er is een record van 1200 voorinschrijvingen. Hieronder ook een aantal teams, waaronder de top 3 van vorig jaar: Independer.nl, Vecht-team en Meyson Communicatie. Verder zijn er 180 Weesper scholieren ingeschreven.
 • Startnummers zijn tot en met zaterdag al op te halen bij Bijvoet Sport in Weesp, en zondag vanaf 10.00 uur af te halen (worden niet opgestuurd). Kijk alvast in de voorlopige deelnemerslijst voor je startnummer zodat je snel geholpen kunt worden.
 • Na-inschrijven (individueel) is mogelijk bij Bijvoet Sport, en tussen 10.00 en uiterlijk 11.30 uur (tot 10.45 voor Mini-Kids-Run en tot 11.00 uur voor de 2.5 km).
  Tip: Print alvast dit inschrijfformulier uit en vul deze thuis in.
 • Voor het goede doel Stichting Semmy is al ruim 1000 euro bij elkaar gebracht door de deelnemers. De Egbers Stichting zal de sportieve ondersteuning van de Vechtloop aan Stichting Semmy verdubbelen, dus nu al 2.000 euro binnen! Maak svp gebruik van die sponsor verdubbelaar, download het VL13 sponsorformulier Semmy en laat je sponsoren. Direct doneren kan natuurlijk ook: maak je donatie over o.v.v. Run 4 Semmy VL13 naar ABN AMRO 62.63.83.463 t.n.v. Stichting Semmy in Weesp.
 • Na afloop is er ook een mogelijkheid om gemasseerd te worden. Voor 10 euro – waarvan 5 euro voor Stichting Semmy – wordt u 15 minuten behandeld. De massage wordt mogelijk gemaakt door Bianca Steinis van Fit Sportmassage, Debbie van Beek van Massagepraktijk Amsterdam en Boyke Gajadien van FitenVitaalWeb.nl.
 • Speeltuin Don Bosco ligt vlakbij en is vanaf 11.30 uur gratis toegankelijk tijdens de Vechtloop. Kom kijken naar de nieuwe speeltoestellen!
 • Er is een extra koopzondag, dus u kunt ook Winkelen in Weesp, o.a. bij diverse  sponsors.
 • De uitslagen staan direct online dankzij de tijdregistratie van Racetimer.
 • Er worden weer vele (persoonlijke) foto’s gemaakt die gratis te downloaden zijn.

We zien u graag aan de start en finish komende zondag tijdens de 32e Vechtloop in Weesp, en wensen iedereen een plezierige dag toe!

De Vechtloop is mede mogelijk door alle sponsors en vrijwilligers!